Reactie van onze klanten naar aanleiding van het gehaalde Qfor kwaliteitslabel:“De trainer-coaches zijn meertalig, ze hebben een professionele houding en blinken voor mij uit in hun enthousiasme en gedrevenheid”.“Het feit dat de trainer met zoveel respect elke individuele deelnemer benadert vind ik zelf het sterkste”“We werken al vele jaren samen en ik heb geen enkele behoefte om te veranderen; voor mij is dat trouwens heel handig, ze hebben ondertussen maar een half woord meer nodig om te weten waar ik naar toe wil”“Je merkt dat ze zelf uit de praktijk komen, ze weten uit ervaring waar ze over spreken”“Heel gedreven, het is zijn passie mensen te ontwikkelen, dat merk je en dat straalt af op de deelnemers”

“Ze hebben een goed gevulde rugzak, boordevol technieken en inzichten. En wat voor mij belangrijk is, die ook werken. Onze mensen gebruiken ze nadien ook zelf”


Enkele reacties van deelnemers:“Ik kan niet anders zeggen dat het me veel ‘eye openers’ heeft gegeven en nog meer inzichten in mijn eigen levensmotieven en in die van anderen. Een absolute aanrader!”“Ik vond het een geweldige training, die me veel inzichten heeft gegeven in mijn eigen motieven, maar wat mij heel erg heeft aangesproken is het inzicht dat je mensen die een tegenovergestelde score hebben niet werkelijk aan kunt voelen.”“Wat ik bijzonder vind aan de motivatietraining is dat ieders eigen blauwdruk zo prachtig waardevrij wordt weergegeven. De enorme tegenstellingen maken zo duidelijk dat het soms lijkt alsof iemand van een hele andere planeet komt en men elkaar totaal niet kan begrijpen. Door dit inzichtelijk te maken ontstaat er meer inzicht in en begrip naar de ander. De enorme gedrevenheid en passie van Wim, onze trainer, werkten hier nog eens extra aan mee.”

Internationale training Curaçao

Deelnemers Hannella Broos, Jock Schut, Ijolene Klaber, Lyndon Magloire.

Angelique Renee, Bernadette Benita,

Peter te Linde, Gilbert Benita, Johnny Tujeehut, Carla Hueck-Martina, Raily Goedgedrag,Wim Olbrechts (trainer),