Bio Wim Olbrechts (1966)
Expert Values Based Leadership, Motivatie en Persoonlijkheidsontplooiing
Bezieler en Architect van Mavigeren® met het Reiss Profile®
Zaakvoerder Asterion bvba

Sinds 2000 richtte hij Synergis bvba en Asterion bvba op. Beide bedrijven fusioneerden in 2004 tot Asterion Bvba.Wim heeft een linguïstische (Master Germaanse Filologie, KULeuven) en bedrijfseconomische achtergrond (Postgraduaat economie, Vlekho) en hij werkte gedurende meer dan 10 jaar bij gerenomeerde bedrijven uit diverse sectoren in diverse managementposities. Hij is sterk didactisch onderlegd (Licentie Agregatie, KULeuven) en is tevens gecertifieerd in een aantal diagnosemodellen, zoals MBTI step I en  II en het Reiss Profile Motivation System. Daarnaast volgde hij zeer gespecialiseerde coachingtrainingen in Deep Change Coaching NLP  en Shock en Ontwikkelingstraumacounseling (NLP-NTI).Hij investeert maandelijks een belangrijk deel van zijn tijd in studie en verdere zelfontplooiing, omdat hij passioneel overtuigd is dat ontwikkeling een levenslang proces is. Wim is bezieler van Mavigeren®, Motivationeel Aandachtsvol Navigeren. Hij is full time actief als motivatiecoach en heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring in het trainen, coachen en begeleiden van leidinggevenden, high potentials en teams uit diverse sectoren  in binnen- en buitenland. Hij werkt hiervoor samen in een netwerk van experten in hun vakdomein. Daarnaast is hij inhoudelijk motivatie expert voor Reiss Profile Benelux.
Hij heeft eveneens een privé-praktijk voor individuele begeleiding in de rustige Antwerpse Kempen.

 

 

Bio Tom Spittaels (1971)
Trainer-coach
Motivatie en Persoonlijkheidsontplooiing, Team Dynamics

Tom is een gepassioneerde trainer, analist, motivator en coach met een ruime ervaring in het bedrijfsleven en de competitiesport.Als trainer, ontwikkelaar en projectleider heeft Tom 17 jaar ervaring in de R&D organisatie van Janssen (Johnson & Johnson), waar hij een belangrijke bijdrage heeft in de wereldwijde lancering van verschillende innovatieve nieuwe medicijnen.Daarnaast heeft hij als sportatleet en als sportcoach een uitgebreide carrière uitgebouwd op het hoogste nationale niveau.Hij is afgestudeerd als Bio-Ingenieur en is in het bezit van een Bloso A-licentie als sportcoach. Hij is erkend master Reiss-profiling en heeft een uitgebreid gamma aan trainingen gevolgd gaande van ‘Effectief Communiceren’ tot ‘Human Dynamics’ of ‘NLP’. In 2009 heeft hij ‘De ZuidpoolExpeditie’ opgericht dat als vehikel wordt gebruikt voor het begeleiden van  teams en individuen. Een natuurlijke kracht om te motiveren, een scherpe analytische geest en de sterke wil om anderen te verbinden en te laten groeien, maken van Tom een analist, begeleider, coach of trainer die een verschil kan maken.De onmiskenbare synergie en gemeenschappelijke passie voor het motiveren en ontwikkelen van mensen leidde tot een intensieve en inspirerende samenwerking met Wim Olbrechts.

 

 

Trainer of coaches in een training- of ontwikkelingstraject
De trainer-coach maakt het verschil in een trainings- en ontwikkelingstraject. Zoveel is duidelijk. De maturiteit van de coach en de werkvormen die de trainer inzet zijn essentiële ingrediënten van het succesvol begeleiden van de deelnemer.De trainer-coaches-consultants die wij voor uw project selecteren, onderscheiden zich daarom op 4 vlakken:

  • Ze hebben een uitmuntende praktijkervaring als trainer-coach-consultant in privé-organisaties en/of overheidsinstellingen.
  • Ze hebben allen minstens een meerjarige managementervaring achter de rug of zijn nog steeds parttime actief als manager.
  • Ze genoten minimaal een didactische opleiding en zijn vernieuwend in het hanteren van didactische trainings- en coachingstechnieken.
  • Ze behaalden hun master in gespecialiseerde psychologische werkvormen of modellen.